facebook

Зайцевій кінець?

Суд наказав продовжувати пошуки

У Харкові, 2 жовтня, відбулось чергове судове засідння у справі про криваву ДТП на вулиці Сумській з шістьма жертвами. Під час розгляду засідання стало відомо дещо цікаве про зниклу лікарку-нарколога Олену Федірко.

Про це повідомляє Telegram-канал ZhaydnyyPetya.

Так, стало відомо, що жінка, яку тривалий час шукали та вважали ключовим свідком, не виїжджала на тимчасово окуповану територію, як раніше заявляли адвокат Зайцевої та правоохоронці.
Офіційну відповідь прикордонників в суді зачитав прокурор. Суддя наказав і далі її шукати.

Додамо, кривава аварія сталась, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Тоді сталося зіткнення “Лексуса”, яким кермувала 20-річна Олена Зайцева, який рухався на червоний сигнал світлофора з автомобілем “Фольксваген Туарег”, за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов.

В результаті позашляховик Зайцевої вилетів на тротуар та зніс 11 пішоходів. На місці загинуло п’ять людей, ще один постраждалий помер від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Зайцеву на час проведення розслідування по справі. Пізніше на лаві підсудниї їй склав компанію і травмований Дронов. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів. Пізніше нарколог Олена Федірко, яка проводила перший огляд Зайцевої після аварії, раптово зникла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як пізніше з’ясувалося, вона звільнилась зі своєї посади та нібито пішла на пенсію.

Наразі тривають пошукуи ключового свідка. Справа досі не дійшла до свого завершення і коли суспільство дочекається вироку, залишається лише гадати.

Є припущення. що це може статися найближчими місяцями, приблизно на річницю страшної трагедії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...