facebook

Жінки, яких вибирають чоловіки

На світі, як відомо, живе багато чоловіків і в кожного з них своя думка про те, які жінки все ж таки мають подобатися мужчинам. Кожний на сто відсотків впевнений, що його думка у цьому досить непростому питанні єдино правильна і оскарженню не підлягає. Питання в іншому: чи можна виділити якісь цілком визначені типи жінок, котрі подобаються більшій частині сильної статі? Що ж приваблює чоловіків у жінках?

Є декілька типових рис у зовнішності, в моделі поведінки і в образі жіночого мислення, що приваблюють чоловіків. Щодо думки: більшість мужчин полюбляють білявок – це досить суперечливо. Колір волосся у цьому питанні зовсім не головний визначальний фактор.

У справу в даному випадку вступають більш значиміші якості жінок, які дійсно можуть привернути до себе увагу більшості чоловіків. Передусім, звичайно, зовнішній вигляд жінки. Оскільки не секрет, що мужчини люблять очима і оцінюють насамперед зовнішність дами. Мова у даному випадку йде зовсім не про якісь визначені риси обличчя, оскільки, як відомо, некрасивих жінок не буває. Чоловіки люблять охайних жінок, елементи одягу яких чітко поєднані один з одним.

Одяг жінки не обов’язково має бути ефектним і дорогим, головне, щоб він їй личив. Чоловіки люблять, коли у жінок є смак. Величезне значення також має запах: сильна стать не любить, коли від жінки пахне потом. І надто різкий запах туалетної води також небажаний. Важливо, щоб запах був приємним, але не різким.

Крім того, жінка, котра хоче подобатися чоловікам, має випромінювати ауру успіху й задоволеності своєю роботою та кар’єрою. Мужчини не люблять жінок, котрі постійно скаржаться на життя, намагаючись видавити сльозу жалості чи розчулення у своїх співрозмовників. Позитив приваблює, а якщо до позитивного настрою жінки додається чарівна усмішка, що оголює ряд білосніжних зубів, то це ще більше привертає увагу чоловіків.

Неабияким фактором є те, що вирізняє жінку серед інших. У кожної дами має бути нехай ледь вловима, але родзинка. Незвичайність жінки має проявлятися певним чином, відомим лише їй, і це суттєво може підвищити її шанси на взаємність у мужчин. Велике значення мають також особисті якості жінки. Чоловіки не люблять заздрісних, злих осіб, які у вільну хвилину пліткують про своє оточення, а також тих, котрі розмовляють голосно та різко. Також більшість чоловіків не терплять, коли жінки вживають погані слова.
Для того, щоб подобатися чоловікам, жінці потрібно бути дружелюбною, інтелігентною та добродушною.

Жінка повинна вміти підтримати розмову: мужчини, всупереч думці деяких, зовсім не люблять тупих жінок.
Особлива розмова – про фігуру жінки. Сильна стать не любить жінок, які страждають як недостатньою, так і зайвою вагою. Фігура жінки має бути гармонійною. Чоловікам приємно бачити, що жінка піклується про свою фігуру. Косметика на обличчі жінки має бути в межах: чоловіки не люблять, коли жінки зловживають нею, однак все ж таки бажано, щоб хоча в мінімальних кількостях, але вона була.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловіки також люблять, коли жінки їх розуміють і терпимо ставляться до їхніх захоплень автомобілями, спортом, роботою чи іншими речами. Чоловікам подобаються ніжні й турботливі жінки, на яких можна покластися в скрутну хвилину. А дратує в жінках егоїзм, безтурботний і безробітний спосіб життя, байдужість і зайва причепливість.

Жінка має мати почуття власної гідності й бути в певній мірі недосяжною, інакше сильна стать швидко втратить до неї інтерес. Чоловікам також імпонують жінки з хорошим почуттям гумору.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...