facebook

Під Миколаєвом швидкісний “Інтерсіті” розчавив “Славуту”: двоє загиблих

У вівторок, 25 вересня, швидкісний поїзд “Інтерсіті” “Київ-Херсон” на залізничному переїзді протаранив автомобіль “Славуту”.

 

Про це повідомляють “Новости-N” з місця подій.

Трагедія сталася на залізничному переїзді біля станції “Лоцкино”. Поїзд “Інтерсіті” “Херсон-Київ” рухався з боку Миколаєва в напрямку Києва.

Водій автомобіля “Таврія” проігнорував звукову та світлову сигналізацію, що сповіщає про наближення поїзда і виїхав на залізничний переїзд біля станції “Лоцкино”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рухався на швидкості близько 100 км поїзд протаранив “Славуту” і відкинув її на відстань близько 200 метрів.

В результаті ДТП загинули місцеві жителі – водій і пасажир автомобіля “Славута”. Сам автомобіль розбитий практично вщент, відновленню не підлягає. Після аварії на місці працює слідчо-оперативна група Баштанського райвідділу поліції, чекають приїзду слідчого слідчого управління ГУ Нацполіціі в Миколаївській області.

Після аварії пасажирський поїзд затримався приблизно на годину. Прибулий на місце аварії додатковий тепловоз відбуксирував поїзд на найближчу станцію, звідки він вирушив далі за місцем призначення в місто Київ. Ніхто з пасажирів поїзда і бригади тепловоза під час аварії не постраждав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...