facebook

Неможливо реалізувати: які петиції киян відклали у довгий ящик

54 петиції киян набрали 10 тисяч голосів – поріг, необхідний для розгляду ініціативи Київрадою. 10 з них відхилили, 9 – повністю реалізували. Міська влада перелічила петиції, які поки неможливо втілити в життя.

Зокрема, йдеться про 3 ініціативи: щодо зупинки будівництва на станції метро Героїв Дніпра, трирівневої розв’язки Шулявського шляхопроводу та повернення історичного вигляду Андріївського узвозу і знесення нового фасаду театру. “Ми запропонували віднести ці ініціативи до “не підтриманих” за відсутності альтернативних пропозицій від авторів петицій впродовж 2 тижнів”, – зазначив керівник справами секретаріату Київради Ігор Хацевич.

До впровадження 8-ми ініціатив у їхніх авторів є суттєві зауваження. Головною проблемою вони вважають відсутність відповідальності за невиконання петицій. За словами секретаря Київради Володимира Прокопіва, “реалізація окремих ініціатив залишає бажати кращого. Приміром, петиція щодо створення ландшафтного природного парку замість забудови південних Осокорків. За понад 2 роки реалізації ситуація на місці вже переросла в фізичне протистояння. Ще один приклад – будівництво нового муніципального притулку для тварин. Досі триває розробка проектної документації, є дискомунікація між відповідальним виконавцем та командою авторів петиції”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...