facebook

Контрабанда медпрепаратів

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ заблокували контрабандне постачання незареєстрованих лікарських засобів на 1,5 мільйона гривень
Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Згідно з повідомленням, правоохоронці встановили, що мешканка Дніпра з громадянином однієї з країн Південної Азії намагалися незаконно ввезти партію несертифікованих медпрепаратів до України.

“Під час митного огляду в аеропорту “Бориспіль” оперативники спецслужби виявили в багажі української громадянки та іноземця понад п’ятсот упаковок різних найменувань лікарських засобів незареєстрованих в Україні”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вартість несертифікованих препаратів за цінами “чорного ринку” становить приблизно 1,5 мільйона гривень. Вилучені препарати правоохоронці відправили на експертизу.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України(контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, переміщення через митний кордон України) з позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...