facebook

Подружку Путіна відправили до психіатра

Протеже російського президента Володимира Путіна у французькій політиці Марін Ле Пен відправляють до психіатра.

Таке рішення прийняв суд. Це пов’язано з тим, що політик опублікувала 3 фото зі сценами, де бойовики “Ісламського держави” страчують полонених.

Суд вимагає перевірити, чи здатна Ле Пен відповісти на питання, чи немає у неї фізичних і психологічних відхилень. Політик заявила, що психіатричну експертизу проходити не буде. Судовий запит про її стан здоров’я назвала маренням.

“Я думала, маю право на все. Але ні! За те, що принизила честь ІДІЛ своїм твітом, “правосуддя” відправило мене до психіатра! Як далеко вони зайдуть?” – написала політик у Twitter.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У березні цього року за фото із зображенням терористів Ле Пен звинуватили у пропаганді насилля. Їй загрожує 3 роки в’язниці чи штраф у € 75 тис. – $ 88, 5 тис.

3 роки тому французький журналіст Жан-Жака Бурден порівняв партію Ле Пен “Національний фронт” із ІДІЛ. Вона у відповідь запостила ті фото, підписавши їх “Ось – ІДІЛ”. На одному із фото було обезголовлене тіло американського журналіста Джеймса Фоулі. Його родина натиснула на Ле Пен і вона видалила знімок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...