facebook

Не здав гроші: у школі розгорівся скандал навколо хлопця з багатодітної сім’ї

На Волині розгорівся конфлікт через те, що школяра з багатодітної сім’ї посадили за єдину невідремонтовану парту в класі.

Вчителька спеціально пересадила його за таку парту, бо їхня сім’я не здала гроші на нову, за словами матері учня Олени Стащук. Однак педагог стверджує, що хлопця пересадили через погану поведінку, йшлося в ТСН.

Стаса Стащука пересадили за невідремонтовану парту на початку навчального року. За словами хлопчика, класний керівник Марія Плацидим пояснила, що не може за таку парту посадити інших дітей, адже вони здавали гроші.

У директорки навчального закладу дана ситуація викликала подив. Бо в класі всього 8 парт, а недоремонтована – взагалі зайва.

Мама учня впевнена, що пересадили сина саме через гроші, які не здали в фонд класу. За словами Олени, 300 гривень для їхньої сім’ї велика сума, адже крім Стаса у них є ще четверо дітей. Старший син вже третій рік воює на Донбасі.

Щоб розібратися в конфлікті, до школи приїхали місцеві чиновники. Заступник керівника Рожищенського райвідділу освіти Василь Масюк запевнив, що буде проведено службове розслідування і будуть прийняті певні рішення.

Скандальну парту з класу винесли і Стас тепер сидить за відремонтованою. А з школярами працює психолог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...