facebook

Винник вподобав учасницю Х-Фактор: шанувальниці в люті

Популярний український співак, композитор і автор пісень Олег Винник під час зйомок відкрито загравав з учасницею шоу Х-Фактор.

 

 

Виконавець робив недвозначні натяки однієї з учасниць нового сезону проекту Х-Фактор Юлії Лут, повідомляє Clutch.

Юлія Лут колись брала участь в талант-шоу «Шанс» і навіть дійшла до фіналу проекту. Через 10 років дівчина знову вирішила вийти на велику сцену і спробувала свої сили в Х-Факторі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На кастингу в Маріуполі Юлія Лут виконала пісню Бейонсе і Naughty Boy Runnin‘. Однак членів журі не надто вразила манера виконання Юлії.

Зокрема, Настя Каменських розчула в співі Юлії недоліки. Каменських визнала, що у дівчини безумовно є талант, але зазначила, що їй ще потрібно над собою працювати.

«Юлечка, у тебе талант. І я вважаю, що тобі потрібно продовжувати працювати. Тому я скажу «ні», – підсумувала Настя Каменських.

Однак чоловіки, що сиділи в журі, схвально висловилися про Юлію Лут. Так, Дмитро Шуров особливо оцінив енергетику дівчата. А Олег Винник навіть у відкриту став фліртувати з учасницею телепроекту, наспівуючи пісню «Юля, Юленька, цілую тебе в губонькі».

«Не знав, куди дивитися: на обличчя або на прес. Я поважаю цю працю. Уявляю, скільки тобі потрібно працювати. І це нормально, тому що сцена вимагає. І Х-Фактор цього вимагає. Я кажу «так», – виніс свій вердикт Винник.

Фінальне «так» Юлії Лут сказав Андрій Данилко, завдяки чому дівчина пройшла в наступний етап. А ось користувачам соціальних мереж не давали спокою слова Насті Каменських. На думку фоловерів, зірка просто заздрить молодій артистці.

«Дівчині краще в спорт йти, не дуже добре співає. А Насті – собою зайнятися, а не заздрити… Мені здається, всі помітили, як вона подивилася на Олежика, коли той загравати з дівчинкою почав», «А що так Настя на неї дивиться, як вовчиця? Що це, заздрість?», «Коли Андрій сказав «так», то Насті явно це не сподобалося. Їй потрібно включати покерфейс, а не так відкрито показувати своє невдоволення», – прокоментували те, що відбувається, інтернет-користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...