facebook

У поліції прокоментували наїзд авто патрульних на пішохода у Чернівцях

Поліція підтвердила факт смертельної ДТП за участі працівників патрульної поліції у Чернівцях. За інформацією поліцейських, 25-річний лейтенант поліції під час патрулювання вулиці Руської на смерть збив 28-річного жителя Герцаївського району.

Як зазначили у поліції, чоловік “раптово вибіг на проїжджу частину дороги”, коли по ній з “увімкненим проблисковим маячком синього кольору” рухався службовий автомобіль Mitsubishi Outlander. Згідно з даними правоохоронців, слідчо-оперативна група обласного управління Нацполіції виїхала на місце ДТП “одразу”.

Очевидці повідомляли, що слідча група приїхала за годину після аварії. Також в поліції не прокоментували інформацію про те, що з місця ДТП втекли водій Mitsubishi Outlander разом з напарником та зник відеореєстратор. Заступник прокурора Чернівецької області Олег Пепелюк повідомив, що, патрульні не перебували у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
“Патрульних поліцейських з місця події одразу перевірили для судово-медичного освідування на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння за участі прокурора. За попередніми результатами такого стану не виявлено, всі тести негативні”, – заявив він у Facebook.

За його словами, автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено. За фактом ДТП прокуратура Чернівецької області відкрила кримінальну справу за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...