facebook

Хлопчику з синдромом Дауна терміново потрібна операція на серці

У 6-річного Олега Пилькевича діагностували вроджену ваду серця – аневризматичне випинання міжшлуночкової перегородки з проривом, відкрита артеріальна протока та розтягненняпорожнини лівого шлуночка. Крім проблем з серцем у Олега ще синдром Дауна.

Хлопчикові необхідна термінова операція по установці серцевого імпланта, який коштує 65 270 грн. Хоч сама операція в Інституті серця й безкоштовна, батьки не можуть знайти грошей. щоб закрити ваду серця в сина.

Сім’я Олега живе в невеликому будинку в селі Привороття, Брусилівського району Житомирської області. Працює тільки батько – охоронцем, а мати доглядає за сином-інвалідом.

“Від щирого серця прошу допомогти всім небайдужих людейі врятувати нашого синочка. Він веселий і дуже активний хлопчик, любить гратися і допомагати мені на городі. Цей діагноз став для нас не просто несподіванкою, а навіть громом. Із синдромом Дауна ми вже звикли жити, але ж тепер ще йвади серця. Як би ми не екомили і не відкладали, ця сума для нас є не під силу. Ми втрьох живемо на мінімальну зарплату чоловіка”, – розповідає Світлана Василівна, мати хлопчика.

Всі необхідні документи доступні на сайті фонду за посиланням.

Реквізити для допомоги:

Благодійний фонд “Серце на долоні”

Юридична адреса: 02140, м. Київ, вул. Мишуги, 8/48

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649

р / с 26001060714855 в ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” м Київ

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Пількевича Олега.

Хлопчику можна допомогти, зробивши благодійну пожертву за допомогою картки ПриватБанку на сайті, використавши кнопку “Допомогти”, або “Зробити пожертву”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...