facebook

Жінка задушила сина за годину після народження

За вбивство новонародженого сина жінка отримала три роки за ґратами з дворічним випробувальним терміном. Таке рішення прийняв Кагарлицький райсуд на Київщині.

При визначенні покарання суд врахував щире розкаяння обвинуваченої і той факт, що на її утриманні знаходиться четверо малолітніх дітей. Відповідне рішення було опубліковане в Єдиному держреєстрі.

Трагедія трапилася у лютому 2018-го. Жінка боялася конфлікту із чоловіком, тому про вагітність не казала.

“Коли перебувала на останньому тижні – відчула болі внизу живота. Ввечері випила дві ампули медичного препарату, який застосовується в гінекології для прискорення пологів. Перейми почалися вночі. Вона вийшла з дому і під відкритим навісом народила доношеного і цілком здорового хлопчика. Замість того, щоб закутати немовляти, тримала майже півгодини на холоді. А потім руками схопила за шию і задушила “, – йдеться в повідомленні.

Бездиханне тіло сина вона поклала в целофановий пакет, обмотала скотчем і сховала в старій шафі у дворі. Після пологів у жінки почалася сильна кровотеча. Довелося викликати “швидку”. Медикам не зізналася, що з нею відбувається. Тільки після огляду гінеколога стало ясно, що жінка недавно народила. Про цей факт лікарі повідомили в поліцію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...