facebook

”Хапав за руки і одяг”: невідомий чоловік влаштував ”полювання” за жінкою з немовлям

У Вишгороді Київської області невідомий чоловік переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від переслідувача, але той гнався за нею дворами житлових будинків.

 

 

Про це на своїй сторінці в Facebook написав очевидець події Владислав Дулапчій. Він зазначив, що рятувати жінку від збоченця довелося її чоловікові.

“Ось цей прекрасний джентельмен, за його словами, приїхав сьогодні з Житомира за бетоном до Вишгорода. Поки чекав завантаження машини на промзоні, вирішив прогулятися. Гуляючи по нашому прекрасному місту, він настільки розслабився і збудився, що вирішив зайнятися онанізмом. Вибравши свою жертву, молоду матусю з дитиною, він став її переслідувати у дворах і хапати її за руки і за одяг. Після того, як дівчина, відбігши в сторону, зателефонувала своєму чоловікові, збоченець відчув небезпеку і вирішив втекти дворами”, – розповів Дулапчій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте сховатися зловмиснику не вдалося. Його спіймали правоохоронці і члени організації “Варта Київщини”.

У коментарях до посту знайшлися і інші свідки події.

“Так, ми йшли поруч з подругою і дитиною і бачили, як чоловік тікав, а за ним чоловік цієї дівчини. Ми запитали у неї, що трапилося, вона нам все розповіла і, бідна, коли говорила – аж тряслася вся. Жах. Ми просто були в шоці, це було серед білого дня, та ще й жінка з коляскою”, – написала Марина Бондаренко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...