facebook

В Івано-Франківську маленька дівчинка опинилася на вулиці через горе-батьків.

11 вересня в поліцію надійшло телефонне повідомлення про те, що в одному з дворів Івано-Франківська вже тривалий час перебуває маленька дівчинка без нагляду дорослих.

 

 

Дитину тут раніше не бачили, а тому небайдужі мешканці багатоповерхівки звернулися за допомогою до поліцейських.

Прибувши за повідомленою адресою, працівники ювенальної превенції й справді застали біля будинку дівчинку, яка, як згодом з’ясувалося, мешкає на цій же ж вулиці, щоправда за кілька будинків від місця, де її виявили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чотирічна дитина зуміла показати поліцейським дорогу до її оселі, а там правоохоронці отримали деякі відповіді на запитання, чому дівчатко гуляє містом наодинці. У квартирі, занедбаній і брудній, був тільки батько дівчинки, який ще тільки оговтувався після вечірньої пиятики зі знайомим. З харчів – скупі залишки чоловічої закуски, що не можуть слугувати їжею для дошкільняти.

Матері взагалі не було вдома вже кілька днів. Крім того, виявилося, що поки батько напередодні увечері «відключився» після вжитого алкоголю, його компаньйон по випивці забрав дитину та пішов з нею прогулятися.

Наразі відомо, що дитина все ж повернулася увечері додому, але це зовсім не цікавило батьків. Фактично маленька дівчинка увесь цей час була надана сама собі.

Після сьогоднішньої події дитину тимчасово передали під опіку бабусі. 31-річного батька дівчинки притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Надалі буде надано правову оцінку й діям матері, яка також не переймається вихованням ні цієї дитини, ні старшого 14-річного сина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...