facebook

Черкащанину “світять” 10 років в’язниці за розбещення неповнолітніх у ліфті

Черкащанину, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх, обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

 

 

Минулого місяця чоловіку повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення за фактом розбою на неповнолітню дівчину в ліфті під’їзду. Крім того, перевірено та встановлено причетність правопорушника до фактів насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом та із погрозою застосування фізичного насильства, розбещення неповнолітніх.

Як наслідок, відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку), ч. 2 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням погрози фізичного насильства, вчинене повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 152 КК України, вчинене щодо неповнолітньої) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Досудове розслідування триває, зловмиснику загрожує максимальне покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...