facebook

Інспектор ДСНС з Одещини попався на хабарі розміром 15 тис. грн

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах інспектора одного з районних підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав гроші від місцевих підприємців. За одержання неправомірної вигоди зловмисник обіцяв не вживати заходи щодо виявлених під час перевірки порушень та не створювати штучних перешкод при погодженні документації у сфері пожежної безпеки, інформує прес-центр СБ України.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання від представників двох підприємств 15 тис. грн.

Співробітники СБУ затримали інспектора на одній з вулиць районного центру під час отримання всієї суми хабара та передачі погоджених документів.

Затриманому готується повідомлення про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Операція з викриття протиправної діяльності посадовця Держслужби з надзвичайних ситуацій проводилась спільно з військовою прокуратурою та Нацполіцією.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...