facebook

Осінній сезон з тренуваннями: топ-5 вправ, які варто спробувати

Не обмежуйте свою фантазію, побалуйте себе незвичайними заняттями восени

Осінь – сезон, коли вже не дуже спекотно, але ще занадто холодно і це саме час внести різноманітність у звичну фітнес-рутину.

Увійдіть в осінній сезон з чимось новим, наприклад, тренуваннями. Не обмежуйте свою фантазію, побалуйте себе незвичайними заняттями і життя відразу стане яскравішим. Повідомляє Clutch.

Ми підібрали ефективні види тренувань, завдяки яким фігура стає рельєфною, а потік енергії нескінченний. Дізнайтеся, як зробити свої тренування приємніше і ефективніше, незалежно від рівня вашої фізичної підготовки.

Плавання в басейні

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, як би це дивно не звучало, але саме плавання в басейні дуже підходить під осінній настрій. Ви не тільки нагадайте собі про літо, але й зміцните м’язи спини, попрацюєте з дихальною системою.

Ранкова йога

Чому саме ранкове заняття йогою? Таким чином ваш організм швидше перебудується на осінній режим. У порівнянні з літом, восени дні менше, сонце встає пізніше. Практики з йоги приглушують ці зміни.

Фітнес в офісі

Незвично, але дуже корисно і необхідно, особливо якщо ваш спосіб життя переважно сидячий. Для фітнес занять в офісі вам не обов’язково викликати професійного тренера. Просто вивчіть кілька комплексів з вправами і чергуйте їх в робочий час. І залучайте до тренувань колег.

Кінний спорт

насправді вам не потрібно вчитися на жокея або весь вільний час проводити з кіньми, хоча таке спілкування теж дуже добре позначається на здоров’ї. Досить спробувати один раз, щоб відчути, як це. А далі виключно за бажанням. Навантаження при такому вигляді фізичної активності серйозне.

Зарядка в ліжку

Такий фітнес так само можна назвати тренуванням, якщо виконувати вправи з повною віддачею і регулярно. Якихось 10-15 хвилин здатні принести більше користі, ніж неякісне тренування в спортзалі. Тому не лінуйтеся, а підберіть на осінь собі постільний комплекс і починаючи з вересня щоранку після пробудження піклуйтеся про своє здоров’я.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...