facebook

Горе-водія ледь не вбили на місці: свідки страшної ДТП в Одесі розповіли деталі (відео)

На місце смертельної аварії на Фонтанській дорозі в Одесі після зіткнення прибули знайомі горе-водія із “BMW-клубу”.

Дівчина Катрін повідомила віданню “Пушкинская”, що ці люди говорили, що у цього водія це вже не перша подібна ситуація. Попередній інцидент був десь на селищі Котовського.

Також, за словами свідків, очевидці ледь не влаштували самосуд над водієм BMW.

За словами начальника слідчого управління ГУНП в Одеській області Сергія Шайхета, водій зараз перебуває в лікарні, вирішують питання про внесення даних до ЄРДР за ознаками ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть).

За словами одного зі свідків ДТП, у нього є запис аварії з відеореєстратора, який встановлено на автомобілі. У момент дорожньої пригоди він виїжджав з Економічного провулка. Він стверджує, що на водія на Економічній загорівся “зелений” і буквально через секунду Фонтаном “пролетів” BMW.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня в Одесі на Фонтанській дорозі автомобіль BMW на швидкості зіткнувся з іншою машиною та вилетів на тротуар, збивши пішоходів. Повідомлялося, що троє людей загинули, четверо – отримали травми. Пізніше з’ясувалося, що загиблих в аварії тільки двоє: оголошена загиблою людина перебуває у важкому стані.

Згодом ЗМІ повідомили, що винуватець аварії – постійний учасник вуличних перегонів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...