facebook

Енергетичні вампіри: що робити якщо вони живуть з вами під одним дахом або працюють поруч

Спілкування з енергетичними вампірами приносить величезну кількість негативу. Це загрожує не тільки погіршенням настрою, а й проблемами у всіх сферах життя.

Існує три надійних способи захисту від негативної енергії, але вони не завжди допомагають уберегтися від енергетичних вампірів. Справа в тому, що такі люди не чинять на інших негативний вплив — вони просто забирають позитивні емоції, спустошуючи людину. Після спілкування з енергетичним вампіром співрозмовник відчуває себе знесиленим: у нього погіршується не тільки настрій, але і фізичний стан.

Подружжя зняло на відео марширучий привид Як визначити вампіра Такою людиною не можна стати, а можна лише народитися. Найчастіше все відбувається автоматично. Багато енергетичних вампірів не підозрюють про те, що вони є такими. Головна ознака: після спілкування з вампіром ви відчуєте себе «розбитим». Різке погіршення настрою забезпечено тим, хто відрізняється високою емпатією, тобто здатністю віддавати емоції і приймати їх. Такі люди притягують вампірів, немов магніт.

Ще ознаки: негативні розмови і емоції; прагнення зробити вас залежними від них. Якщо ваша близька людина або колега тільки і можуть, що говорити про погане, то знайте, що це справжній енергетичний вампір. Нормальні люди не здатні довго розмовляти про проблеми, сварки і негативнихі спогади. Вампіри ж можуть безупинно «накручувати» вас, розмірковуючи про те, який поганий був ваш кривдник або родич, з яким сталася сутичка. Ці люди вміють провокувати негативні спогади, після яких настає період апатії або злості.

Прагнення зробити вас залежним може проявлятися по-різному: наприклад, людина навмисно не бере трубку, не віддає зайняті раніше гроші, постійно відкладає щось на потім. Це виводить вас з душевної рівноваги, змушує постійно згадувати про неї. До речі, енергетичних вампірів серед чоловіків і жінок приблизно однакова кількість, і сила їх впливу теж знаходиться на одному рівні. Захист від вампірів вдома Якщо така людина живе з вами під одним дахом, проблеми можуть виникати постійно, адже просто уникати його не вийде. У такій ситуації потрібен найнадійніший захист, а саме — ігнорування.
По-перше, необхідно не зосереджуватися на тому, що говорить негативна людина. Вона буде навантажувати вас непотрібною інформацією, яку краще просто пропускати повз вуха. Думайте про щось своє в моменти розмови з близькою людиною-вампіром. Це кращий спосіб залишатися в доброму гуморі.

По-друге, намагайтеся говорити якомога менше. Іноді це не спрацьовує в рідних стінах. В такому випадку допоможе нескладний прийом: говоріть з вампіром в закритій позі, схрестивши руки на грудях. Це тонкий психологічний виверт, який дозволить «вимкнути» будь-якого вампіра, будь то досвідчений психолог або той, хто навіть не підозрює про свій «дар». Відповідайте таким людям максимально коротко і стримано. Захист від енергетичних вампірів на роботі Від малознайомих і зовсім незнайомих вампірів відмінно захищають метали і камені-талісмани. З металевих прикрас найкраще підійдуть срібні кільця і ​​ланцюжки. Найкращі захисні камені — алмаз, кришталь, онікс, місячний камінь. Можливо, нейтралізувати все негативну дію не вийде, але хоча б частково ви будете мати захист. Намагайтеся не ловити на собі їх погляд, міняйте тему розмови, вмивайтеся і мийте руки після неприємного діалогу. Не розпочинайте довгих бесід, всіляко уникайте спілкування.

Кращий спосіб захисту — це ігнорування. Навіть якщо всередині ви будете кипіти, постарайтеся якомога менше показувати це. Через деякий час ви відчуєте, що енергетичний вампір вже не може заподіяти вам шкоди. Пам’ятайте про те, що ваші стреси і переживання тільки підживлюють енергетичного вампіра, роблячи його більш активним, тому не діліться з такими особистостями своїми проблемами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...