facebook

Три тисячі доларів за життя молодої мами: розкрито злочин, який приголомшив всю Україну

Слідство оприлюднила нові подробиці резонансного вбивства 32-річної Віталіни Плахотнюк, яку застрелили 21 серпня в Вінниці.

 

 

Правоохоронці впевнені, що злочин було заздалегідь підготовлено. Перед днем ​​розправи кілер намагався проникнути в будинок жертви. За інформацією, підозра відразу ж впала на колишнього чоловіка покійної.

У комп’ютері чоловіки силовикам вдалося виявити записи наступного характеру: “Шукаю кілера”, “Як приховати сліди скоєного злочину”, “Як потрібно замолювати гріх вбивства”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми відразу зрозуміли, що дана людина ретельно готувався до вбивства. У нас навіть є факти про те, що чоловік неодноразово приходив на роботу загиблої і публічно погрожував їй розправою. Однак, під час допитів він все заперечував “, – розповів глава поліції Вінницькій області Юрій Педос.

Пізніше слідству вдалося дізнатися, що колишній чоловік в інтернеті спілкувався з 22-річним жителем Донеччини, який підшукував “роботу”. Молода людина вказав, що виконав “будь-яку роботу на всій території України”.

“Вбивця довго не міг визначитися з методом вбивства, і напередодні дня розправи намагався проникнути в будинок жертви. Однак, в останній момент щось пішло не так. Екс-чоловік займався “чорною археологією”, тому він швидко знайшов зброю, яке передав кілеру за годину до вбивства “, – запевняє Педос.

У поліції також повідомили, що життя своєї колишньої дружини чоловік оцінив у 3 тисячі доларів. А головним мотивом послужили неприязні стосунки з екс-дружиною.

У четвер, 30 серпня, зловмисника, який скоїв вбивство на замовлення, затримали. Ним виявився молодий хлопець 1996 року народження, житель Полтавської області.

Йому оголошено про підозру з кваліфікацією дій за ч. 2 ст. 27 (скоєння злочину), п. П. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

21 серпня, у Вінниці застрелили молоду жінку – невідомий тричі вистрілив в неї в досить людному місці. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Вікторія Никитюк.

«Вбивство, яке сталося близько десятої ранку на Привокзальній, шокувало всю Вінницю. Буквально в декількох метрах від залізничних колій і автобусної зупинки знайшли мертвою 32-річну Віталіну Плахотнюк. Відомо, що злочинець стріляв тричі », – йдеться в повідомленні.

У загиблої залишилася 6-річна дочка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...