facebook

Частини тіла спаковані у валізу: від знахідки під Києвом волосся стає дибки

Чоловік під дією алкоголю убив власну дружину

Валізу на коліщатках з розчленованим тілом виявила поблизу залізничної колії в місті Фастів випадкова перехожа і повідомила поліцію, інформує Відділ комунікації поліції в Київській області.

“За словами глави поліції Київської області Дмитра Ценова, під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій вже через кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві та розчленуванні тіла своєї співмешканки. Ним виявився 41-річний непрацюючий місцевий житель”, – йдеться у повідомленні.

Як розповів затриманий, під час розпивання алкогольних напоїв між ними виникла сварка, в результаті якої він вдарив жінку по голові. Коли зрозумів, що співмешканка мертва, вирішив позбутися тіла, розчленував його сокирою і ножем.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели обшук. Правоохоронці виявили та вилучили предмети, що вказують на безпосередню причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Зараз призначені всі необхідні експертизи, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...