facebook

“А все через ревнощі”: У Миколаєві неадекватний чоловік жорстоко лупцював та тримав у полоні молоду дівчину

У Миколаєві 25-річну дівчину тиждень утримував у квартирі і бив 30-річний співмешканець, запідозривши свою кохану у зраді. Про це повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

 

 

Повідомлення про те, що 25-річну дівчину утримує у її ж квартирі співмешканець, надійшло до поліції вночі 28 серпня.

Занепокоїлись її відсутністю колеги по роботі, які впродовж тижня не могли додзвонитись до потерпілої та не знали причини її невиходу на робоче місце. Отримавши від неї телефонне повідомлення із фотозображенням побоїв, колеги сповістили про насильницькі дії правоохоронцям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прибувши за викликом, поліцейські впродовж години переконували 30-річного чоловіка відчинити двері та звільнити бранку, однак на вмовляння він не реагував. Залучивши до відчинення дверей квартири рятувальників, правоохоронці зайшли до приміщення та затримали зловмисника, а потерпілу передали лікарям.

На місці події поліцейські з’ясували, що протягом року молоді люди мешкали разом, однак тиждень тому посварились через ревнощі чоловіка. Покарати дівчину він вирішив домашнім ув’язненням. Знявши з вікон ручки, відібравши телефон та ключі від дверей, молодик зачинився разом із потерпілою, та утримував її впродовж тижня, періодично застосовуючи фізичне насилля.

За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...