facebook

Замість того щоб лікувати, регулярно гвалтував: Психотерапевт жорстоко поглумився над 10-річним хлопчиком

Чоловік розбещував малолітнього в ході прийомів, які вів у орендованому приміщенні.

 

 

У Петербурзі лікар-психотерапевт затриманий за підозрою в згвалтуванні десятилітнього хлопчика: він розбещував дитину протягом десяти місяців, повідомляє сайт “Невські новини” з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

У поліцію звернулася мати 10-річного хлопчика. При перевірці з’ясувалося, що з жовтня 2017 по серпень 2018 го лікар здійснював щодо дитини насильницькі дії сексуального характеру, користуючись його безпорадним станом. Психотерапевт розбещував свого пацієнта в ході прийомів, які вів у орендованому приміщенні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підозрюваний, який також працює лікарем-психотерапевтом в одній з міських поліклінік, затриманий, відносно нього порушено кримінальну справу. Слідчі провели обшук і вилучили всі флешки, телефони і ноутбуки.

Нагадаємо, У поліцію звернулася 25-річна мешканка Санкт-Петербурга і заявила, що її 55-річний чоловік поглумився над їхньою спільною дочкою. За словами заявниці. Педофіла затримали, порушено кримінальну справу за статтею “Насильницькі дії сексуального характеру”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...