facebook

“Весь час нудило і біль у грудях не проходив”: через халатність вожатих дитина потрапила в реанімацію

8-річний Ілля вже кілька днів перебуває у важкому стані. Дитину лікують у реанімації п’ятої Запорізької міської дитячої лікарні, куди він потрапив із дитячого табору в Кирилівці.

 

 

Хлопчик каже, що за кілька днів до від’їзду додому стало погано і відразу попросив про допомогу, до всього – його ще й почало нудити. Хлопчика відвели в медпункт, зробили укол і залишили в палаті. Мати каже, весь цей час не було зв’язку з дитиною.

Мати розповіла, що лікарі замість того, щоб пояснити ситуацію, накричали на неї. У п’ятницю ввечері Ілля повернувся з табору. Каже, йому стало зле: весь час нудило і біль у грудях не проходила. Вранці мати відразу повела хлопчика до лікарні. Лікарі діагностували пневмонію. За словами медиків, помітити зміни в легенях можна було ще на початковій стадії захворювання. Досить прослухати дитину фонендоскопом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер жінка має намір довести провину співробітників дитячого табору. Шукати винуватців тепер будуть представники Мелітопольської прокуратури, де вже прийняли звернення матері, розповідає ТВ 5.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...