facebook

“Пішла на дискотеку та не повернулась”: у Донецьку при загадкових обставинах пропала школярка

На Донеччині розшукують 16-річну Юлію Агапову. Ще 21 серпня о 10:00 вона пішла з дому в селищі Черкаське Слов’янського району і до теперішнього часу не повернулася, повідомили у відділі комунікації поліції області.

 

 

“До поліції Слов’янська звернулися батьки і повідомили, що тиждень тому їхня дочка пішла з дому на дискотеку та не повернулася. За словами подружжя, донька декілька разів телефонувала їм і сказала, що, можливо, поїде до Харкова. Зараз мобільний телефон дівчини вимкнений”, – розповіли правоохоронці.

На вигляд дівчині 15-16 років, зріст 160-170 см, середньої статури, темне волосся, обличчя овальне, брови та очі темні, ніс прямий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Має особливу прикмету – тату на лівому зап’ясті у вигляді пульсу серцебиття. Була одягнена у чорні мокасини, темно-синю футболку із зображенням чорного кота на грудях. Мала чорний рюкзак, чорні окуляри та документи.

На пошуки неповнолітньої орієнтовані блокпости, патрулі на залізничних і автовокзалах, всі зовнішні авто- і піші наряди, а також суміжні органи.

Усіх, кому відомо про місцезнаходження дівчини, просять звертатися за телефонами: 102 або 095-418-86-74, 095-553-51-51, 095-719-89-83.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...