facebook

12 правил, щоб втратити 5 відсотків жиру за 10 днів

Особистий тренер Микола Поло вважає, що можна втратити близько п’яти відсотків жиру протягом десяти днів, думаючи, як спортсмен або актор, що перетворює себе до майбутньої ролі. Рекомендується поставити собі мету і йти до неї, незважаючи ні на що.

Потрібно просто втриматися в цей короткий період від спокус і строго дотримувати 12 правил.

Щодня вживати зелений або корейський женьшеньовий чай. Ці напої є стабілізаторами рівня цукру в крові, а також запобігають здуття живота.

Починати дієту краще після жіночих «критичних днів», оскільки під час них у жінки змінюється харчова поведінка.

Повністю відмовтеся від вживання алкоголю.

Фотографуйте своє тіло під час цих 10 днів, щоб помітити зміни, які потім тільки будуть вас надихати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пийте якісну чисту воду.

Приймайте добавки, якщо це потрібно. Звичайно, краще отримувати вітаміни і клітковину з їжею, але не завжди легко «доставити» організму норму. Білкові коктейлі і креатин однаково важливі, коли ви тренуєтеся, щоб забезпечити прогресивну втрату жиру, а не втрату м’язової маси. Те ж саме стосується Omegas-3 жирів і клітковини.

Складіть план харчування наперед, щоб не «зіскочити» з дієти.

Відмовтеся від продуктів з високим глікемічним індексом. На 10 днів ви повинні забути про рис, білому хліб і картоплю, а також обмежити вживання фруктів.

Піднімайте тяжкості в спортзалі. Не бійтеся стати «Шварценеггером» – за короткий період підняття важких предметів тільки допоможе спалити зайвий жир.

Не захоплюйтеся кардіо-тренуваннями, замінивши їх дроп-сетами.

Обмежте щоденні тренування до 20 хвилин, щоб уникнути перевантаження. Інтенсивні, але короткі тренування принесуть результат.

Робіть дроп-сети – силові тренування, суть яких в тому, щоб після виконання повного кількості сетів вправи буквально «під зав’язку», ви продовжуєте його виконання ще раз, але вже з більш «легким» вагою.

fałdy-tłuszczu2
джерело http://newsyou.info/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...