facebook

Десять ознак того, що жінці терміново потрібен секс

Виявляється, майже всі наші проблеми від нестачі сексу. Саме про це говорять імунологи і психологи. Симптоми, які свідчать про те, що тобі потрібен секс, щоб усі проблеми залишилися в минулому, передає tochka.net.

 

 

1. Ти регулярно хворієш

Різні віруси і грипи – твої постійні супутники. А секс чудово зміцнює імунітет, адже під час інтимних втіх виробляється 30% необхідних організму антитіл.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Болісні місячні

Завдяки оргазму людина отримує природні аналоги морфіну – болезаспокійливі ендорфіни. А організм жінки під час сексу отримує естрогени, що тамують менструальні болі. Тож болісні місячні – головна ознака того, що секс тобі необхідний.

3. Ненормальний апетит

То тобі не хочеться їсти, то ти не можеш ніяк насититися, заїдаючи відсутність інтимних відносин. У такому випадку секс тобі просто необхідний.

4. Тебе все жахливо дратує

Твій стан можна назвати депресією, у тебе постійно поганий настрій. Секс для тебе – найкращий антидепресант, адже під час цієї приємної справи в організмі людини виробляється гормон ендорфін, який покращить найжахливіший настрій.

5. Ти не задоволена власною фігурою

Ти постійно сидиш на найсуворішій дієті, але навіть це не допомагає схуднути. Секс допоможе вдосконалити фігуру, стати стрункою й красивою. Адже під час середньостатистичного статевого акту спалюється стільки ж калорій, як за 15 хвилин бігу.

6. У тебе погана пам’ять і складно зосередитися

Під час оргазму кровообіг в організмі максимально прискорюється, збагачена киснем кров швидко досягає головного мозку. Тож під час сексу у людини покращується робота головного мозку, тому поліпшується пам’ять і здатність до навчання.

7. Тебе постійно мучить безсоння

Секс – найкраще заспокійливе, бо під час нього в організмі різко підвищується рівень гормону окситоцину, який має сильний заспокійливий ефект.

8. Відчуваєш себе млявою

Тебе не влаштовує тонус твого тіла й постава. У такому випадку секс просто незамінний, адже під час цього процесу тренуються майже всі групи м’язів людського організму, у кров потрапляє тестостерон, який позитивно впливає на опорно-руховий апарат.

9. Твоя шкіра на обличчі старіє

Регулярний секс сприяє збільшенню в організмі жінки колагену, а саме ця речовина робить шкіру гладкою. А прогестерон, який організм отримує під час сексу, рятує шкіру від прищиків.

Американські вчені з’ясували, що пари, які кохаються як мінімум тричі на тиждень, після 30 років завжди виглядають на кілька років роки молодшими за однолітків, які стримують свої бажання.

10. Ти постійно собою незадоволена

Ти дивишся на інших жінок, і вони здаються тобі красивими й стрункими? І ти від цього впадаєш у депресію? Найкращі ліки від твоєї невпевненості в собі й заздрості до краси інших – секс.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...