facebook

“Затягнув його до підвалу і там згвалтував”: Нелюд жорстоко поглумився над 12-річним хлопчиком

У Донецькій області суд вибрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

“Суд задовольнив клопотання Краматорської місцевої прокуратури та обрав чоловікові, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітнього) КК України, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою”, – йдеться в повідомленні.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння і застосовуючи фізичне насильство, затягнув побаченого ним на вулиці хлопчика до підвального приміщення власного будинку і зґвалтував його. Вранці дитині вдалося втекти від насильника додому.

“Наразі особа правопорушника встановлена – ним виявився 34-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного кримінального злочину і заарештовано”, – зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, в парламенті зареєстрували законопроект про внесення змін до деяких законів України, якими пропонується захистити дітей від статевих злочинів, а також ввести кастрацію для педофілів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше в поліції назвали число справ, відкритих за сексуальне насильство проти дітей. В Україні розслідують понад 4300 кримінальних проваджень сексуальних злочинів проти дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...