facebook

Моторошна ДТП на Волині: П’яний водій легковика на шаленій швидкості врізався в маршрутку з пасажирами

23 серпня близько 19 години патрульні прибули на ДТП без потерпілих на автодорозі Н-22. Тут водій Opel Kadett виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з маршрутним автобусом Мercedes Sprinter сполученням Луцьк-Нововолинськ, в якому їхало 15 людей. 4 пасажирів отримали тілесні ушкодження, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

“У легковика відлетіли колеса, а водій був в такому стані сильного алкогольного сп’яніння, що навіть не міг розмовляти. Маршрутка ж перекинулась. На щастя, всі залишились живі”, – повідомив з місця події інспектор Патрульної поліції Волині Ігор.

Як повідомили у поліції Волині, ДТП сталася на автодорозі Рівне-Луцьк-Устилуг поблизу села Холопичі Локачинського району. У результаті зіткнення травмувалося п’ятеро пасажирів маршрутки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За кермом легковика перебував 48-річний лучанин. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із маршрутним таксі “Mercedes-Benz Sprinter”, під керуванням 42-річного жителя міста Нововолинськ. Після зіткнення автобус з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок автопригоди п’ятеро пасажирів маршрутного таксі отримали тілесні ушкодження. Ніхто із постраждалих не госпіталізовувався.

Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...