facebook

“Таких, як ти, треба знищувати”: Свавілля поліцейських на дорозі потрапило на відео

У Києві поліцейські жорстоко затримали місцевого активіста, аргументувавши все антитерористичними заходами. Про інцидент, який трапився 22 серпня, на своїй сторінці у Facebook написав сам активіст Віктор Килимар.

 

 

«Сьогодні о 12 годині дня автомобіль в якому я їхав було зупинено на виїзді з Києва на вулиці Богатирській працівниками поліції. Один з поліцейських був у характерному для беркутівців малиновому береті. На шевроні у нього було написано «поліція спеціального призначення», це саме той підрозділ, в якому продовжують працювати колишні беркутівці. У другого поліцейського виявився цілком стертий номер на жетоні», – розповів він.

Водій показав поліцейським усі необхідні документи, водійське посвідчення, посвідчення журналіста та інші документи на автомобіль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Далі активіста попросили вийти з автомобіля та відкрити багажник.

«Наступною його вимогою стало вивернути все з кишень і сумки, почав лізти до моїх кишень та сумки. Я відповів, що ця вимога є незаконною, бо фактично є обшуком, а не поверхневим оглядом, на який має повне право поліцейський», – написав Килимар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...