facebook

Після смертельної ДТП з автобусом у Польші у лікарнях залишаються 11 українців

Репатріація тіл трьох загиблих українців буде здійснена найближчим часом.

У Польщі в лікарнях залишаються 11 громадян України, які постраждали 17 серпня внаслідок аварії туристичного автобуса.

Про це у коментарі повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев. “Станом на 22 серпня в лікарнях залишаються 11 громадян України, з яких один у важкому стані, 10 – у стані середньої та легкої тяжкості”, – сказав Погорельцев.

За його словами, “всі пасажири – громадяни України, які виписані з лікарень, повернулися на Батьківщину, крім декількох осіб, які за власним бажанням залишилися у Польщі”.

“Репатріація тіл загиблих громадян України буде здійснена найближчим часом за рахунок страхових компаній”, – додав дипломат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За фактом ДТП правоохоронними органами Польщі порушено кримінальну справу, проводиться слідство. За інформацією компетентних органів Польщі, причиною ДТП стало перевищення допустимої швидкості.

Водія автобуса взято під варту терміном на три місяці”, – наголосив Погорельцев. За його словами, Департамент консульської служби МЗС і Генеральне консульство України в Любліні тримають ситуацію на контролі.

Як повідомляли раніше, у Польщі внаслідок ДТП за участі автобуса, що сталася ввечері 17 серпня, загинули троє українців, ще 42 було госпіталізовані. Загалом в автобусі перебував 51 український турист, двоє водіїв та екскурсовод.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...