facebook

Залишився без грошей та документів: у Києві на АЗС пограбували відомого співака

У Києві на автозаправці SHELL вночі 19 серпня із автомобіля відомого співака, музиканта і композитора Петра Чорного невідомий викрав сумку з грошима і документами.

 

 

ЗМІ повідомили, що інцидент стався близько другої години ночі на 6-му кілометрі житомирського шосе в Святошинському районі столиці.

Артист, за інформацією джерела, залишив незамкненими двері автомобіля Mitsubishi Pajero Wagon, чим і скористався злочинець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це дуже небезпечні “ігри” – не блокувати двері автомобіля. Зараз злочинці – відморожені, наслідки можуть бути набагато гіршими”, – поділилося джерело в правоохоронних органах.

Петро Чорний – виходець зі знаменитої ромської родини. Його мама, відома виконавиця старовинних циганських пісень і романсів Галя Чорна грала в театрі “Ромен”, а потім разом із батьком вони створили ансамбль “Циганські наспіви” та гастролювали по всій країні. Петро продовжив сімейну династію.

18 серпня відомий артист взяв участь у благодійному концерті в Житомирі на підтримку учасниці групи “Фрістайл” Ніни Кірсо. Концерт пройшов у рамках IV Міжнародного фестивалю “Пісенний Спас” імені Володимира Шинкарука.

Всі зібрані гроші підуть на реабілітацію Кiрсо, яка перенесла інcyльт. Всього на благодійний концерт з’їхалося більше 30 виконавців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...