facebook

У Києві БМВ протаранив 3 автомобілі, свідки аварії хотіли влаштувати самосуд

У Дніпровському районі Києва сталася масштабна ДТП

Про це повідомляють Вартові Еспресо.

На Дніпровській набережній в районі Березняків у напрямку центру водій БМВ не впорався з керуванням (скоріше за все, намагався випередити потік машин по правому ряду) та на великій швидкості протаранив припаркований Форд, потім Хюндай, а потім Пежо, після чого БМВ викинуло на зелену смугу та автівка лише тоді зупинилася.

Зі слів свідків, водій намагався втекти, проте свідки його намагалися зупинити на що він почав погрожувати зброєю (доказів цьому нема). На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Проте обурені мешканці житлового району хотіли вчинити самосуд. Поліцейські затримали водія БМВ. Проте натовп все одно вимагав, щоб той пройшов експертизу на алкоголь, бо явно знаходився у алкогольниму сп’янінні.

Привселюдно поліцейські запропонували порушнику пройти тест на драгер, проте останній відмовився і почав говорити, що він не був за кермом. Двох особливо буйних чоловіків із натовпу було затримано за нанесення шкоди поліцейським автівкам. Врешті-решт, порушника було затримано та відвезено до поліцейського відділку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...