facebook

Запевняє, що дитина померла дома: З’явились моторошні подробиці про немовля, яке знайшли у Києві на смітнику

Моторошна пригода сталася в Шевченківському районі столиці. На вул. Андрущенка біля сміттєвих баків було виявлено тіло новонародженої дитини.

 

 

“Повідомлення в поліцію надійшло в суботу близько 21:00. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група, кінологічна служба, судово-медичний експерт. Тіло новонародженого хлопчика без видимих ознак насильницької смерті знаходилося в переносній сумці для немовлят. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлена причина смерті”, – повідомляють в ГУ НП Києва

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи і неподалік, в нежитловому приміщенні, знайшли матір дитини. 32-річна уродженка Сумської області спочатку сказала, що народила дитину в лікарні, а потім зізналася, що малюк з’явився на світ в тому ж нежитловому приміщенні близько 4 ранку 17 серпня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За словами жінки, вранці через добу вона помітила, що хлопчик не подає ознак життя. Увечері того ж дня вона поклала мертвого сина в сумку, винесла до сміттєвого бака, а повернувшись, продовжила вживати алкогольні напої”, – розповідають правоохоронці.

Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом раптової смерті (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). За результатами експертиз буде ухвалене процесуальне рішення в кримінальному провадженні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...