facebook

Виносили на руках: як рятувальники визволяли потерпілих у Львові

В результаті сильного дощу у Львові, місцевим рятувальникам довелося винести із затоплених авто й таксі більше сотні людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

 

 

«17 серпня о 17:22 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в результаті інтенсивних опадів сталося підтоплення ряду вулиць Львова: Залізнична, Городоцька, Глибока, Героїв УПА, Богуна, Сахарова, Привокзальна, Дідушка, Кульпарківська, Торф’яна і Дудаєва. Поблизу ринку “Привокзальний” рятувальники на руках винесли з підтоплених транспортних засобів 77 осіб, з них 9 дітей», – йдеться в повідомленні.

Усього, за інформацією рятувальників, довелося евакуювати 130 осіб, з яких 15 були дітьми. Більше того, до ліквідації наслідків негоди було залучено 72 рятувальники та близько двох десятків одиниць спецтехніки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо, в інтернет-мережі з’явилися фото, як на Львів обрушилася вражаюча природна стихія. Їх опублікував депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на своїй сторінці в соцмережі.

«17 серпня 2018 року. Після дощу на вулиці Сахарова», — зазначив він.

Звернемо увагу, що на опублікованих фото перехрестя фактично втонуло у воді. Легкові авто майже повністю тонуть в ній, а маршрутки «Богдан» насилу її переїжджають. Це стало причиною бурхливого обговорення серед користувачів інтернет-мережі.

«Сьогодні справжній потоп. Тепер як у Венеції», «Нічого собі, такого ще не було», «реально апогей всіх підтоплень», «це результат посипання піску у цьому році, яку використовували в цьому році», «бідні люди», «блін, машинам ж капець. Там гідроудар всі отримали, електроніку затопило. Не машини, а металобрухт», — пишуть вони.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...