facebook

У таборі під Києвом отруїлися діти

У дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку “Пуща-Водиця” під Києвом отруїлися учасники танцювального гуртка.

Симптоми захворювання на гостру кишкову інфекцію з’явилися у 3 дітей і 2 дорослих, які їх супроводжували. Діти проживали в оздоровчому закладі в одній кімнаті. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Києві.

“2 дітей того ж дня доставили до Київської міської дитячої клінічної лікарні №1, їх оглянули лікарі та виписали. Третю дитину батьки забрали додому для лікування за місцем проживання. Дорослі відмовилися від госпіталізації та виїхали із закладу оздоровлення та відпочинку”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у таборі відпочивали 20 учасників танцювального гуртка ліцею “Поділ” №100 у супроводі 4 дорослих. Вони прибули до табору 13 серпня.

Епідеміологи виявили порушення вимог діяльності закладу щодо безпечності харчових продуктів і вимог санітарного законодавства. Із закладу відібрали зразки продуктів для лабораторних досліджень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...