facebook

Я скажу, що я зроблю. Я вийду на Майдан, – Надія Савченко в Одесі (ВІДЕО та ФОТО)

24 липня, відбулась прес-конференція депутата ВР України Надії Савченко. Темою прес-конференції було заявлено звіт за 2 місяці роботи.

1.Still425-1024x576

 

Савченко запевнила, що приїхала до Одеси через запити, які надсилали люди: «Я приїхала на запити людей. Я отримала 2 запити, на які, як народний депутат, я повинна реагувати. Перше, це отримала скаргу на мера Одеси і приїхала розібратися в цьому питанні. І також я приїхала стосовно Припортового Одеського заводу».

1.Still423

Щодо тарифів, які цього року можуть бути в черговий раз підвищені, Надія сподівається, що цього не станеться: «Я дуже сподіваюся, що це питання можна буде вирішити, що до цього дойдуть розумом наша влада. Їм вистачить совісті і розуму змінити це, тому що тарифи не виправдані абсолютно і їх треба знизити. Якщо вони не зроблять цього самостійно… Ви кажете, що можна порадити? Я не можу сказати порадити. Я скажу, що я зроблю. Я вийду на Майдан. Майдан, протести – це не заборонені акції. Тому, для того, щоб влада чула, народ повинен говорити. І шуміти чим можна голосніше. Тільки тоді ви будете почуті».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1.Still422

Окрім того, з залу було поставлене питання про те, як можна зупинити ненависть, яка підтримує війну на сході.

1.Still418

«Не пам’ятаю хто сказав: Дайте мені ЗМІ і я зроблю з людей свиней. Я не дивлюся телевізор і не дивлюся інтернет. Я їжджу і бачу людей. І якщо ми починаємо нашу розмову з того, що ми сваримося, а закінчуємо тим, що ми дякуємо і аплодуємо, то тоді це перемога. Значить ми вже побороли цю ненависть. Доки люди будуть чути одне одного через криві дзеркала, мені здається, це зробить буде дуже тяжко», – відповіла Савченко.

1.Still419

1.Still424

1.Still427

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...