facebook

Нічна буря завалила відому будівлю в центрі Києва: з’явилися фото і відео

Нічна буря у центрі Києва відчутно поруйнувала будівлю колишнього Центрального гастроному за адресою Хрещатик, 40/1 (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Про це повідомило видання “Інформатор”. Як стало відомо, з будівлі зірвало банер, яким залишки будинку прикривали після масштабної пожежі у 2017 році. Також негода зруйнувала частину фасаду, повалила огорожі навколо занедбаної споруди.

Комунальники почали розбирати завали близько 4 ранку. Через завал будівлі ніхто не постраждав. На місці працює спецтехніка, а пішохідну зону навколо закинутого гастроному огородили стрічками.

“Ми викликали власників будівлі, була нарада. По-перше, власники несуть кримінальну відповідальність за те, що може відбуватися з їхньою будівлею. По-друге, ми систематично й регулярно звертаємося до таких власників будинків із вимогою привести будівлі в належний технічний стан. Ведеться облік таких споруд. Однак адміністративно вплинути на ситуацію дуже важко, проблема системна”, – сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...