facebook

10 фактів про життя, які я дізналася запізно. Cкoристайтеся цiєю мудpістю до того, як постарієте

Велика частина нашого життя витрачається на переслідування помилкових цілей і поклоніння хибним ідеалам. У той день, коли ви нарешті зможете це усвідомити, ви почнете жити по-справжньому.

 

 

Ви не зможете догоджати всім і завжди. Будь ласка, почніть з себе і своїх близьких, всі решта і так зайняті собою.

Боротьба зі старістю – це як спроба зловити вітер. Навчіться насолоджуватися тим, що є. Ваше тiло змінюється, але так було завжди. Не втрачайте час, намагаючись скасувати цей факт, замість цього змініть своє ставлення, і знайдіть в цьому етапі красу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ніхто не досконалий, і ніхто по-справжньому не задоволений своєю долею. Коли ви це усвідомлюєте, ви звільнитеся від порівнянь і позбудетеся від суджень. Це дійсно звільняє.

Ніхто не бачить, що ви робите правильно, зате всі бачать, що ви робите не так. Коли ви це зрозумієте, ви будете орієнтуватися тільки на власні причини і почнете отримувати від життя набагато більше задоволення.

Ви напевно пошкодуєте про те, скільки років витратили на самокритику, але чим швидше ви зможете домовитеся з простором, в якому живе ваша душа, тим краще. Ваше тiло дивовижне і важливе, але не воно визначає вас.

Ваше здоров’я важливе, але стрес, страх і занепокоєння набагато більш руйнівні, ніж будь-яка смачна їжа або напої, від яких ви відмовляєтеся. Щастя і мир – найкращі ліки.

Хто буде пам’ятати вас і чому – це важливий аспект старіння. Ваша любов і ваша мудрість будуть жити набагато довше, ніж будь-яка матеріальна річ, яку ви створите. А ваші історії почують навіть ваші правнуки.

Ми тут ненадовго, але якщо ви йдете проти вітру, це може виявитися серйозним випробуванням. Життя не боротьба, а пригода.

Завжди, завжди пийте хороше шампанське і користуйтеся тим, що раніше б відкладали на “чорний день”. Завтрашній день нікому не гарантований. Сьогодні – це подарунок, тому ми називаємо це справжнім. Їжте, пийте і будьте щасливі.

Скористайтеся цією мудрістю до того, як постарієте!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...