facebook

На Закарпатті п’яний водій влаштував ДТП і втік. Постраждали діти

На Закарпатті співробітники Мукачівського відділення поліції розшукали водія, який в стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП і втік. П’ятеро постраждалих, серед яких двоє дітей, були доставлені до лікарні.

 

 

“Вчора, 13 серпня, близько 23.40 надійшло повідомлення про автомобільну аварію в селі Верхній Коропець Мукачівського району. Водій вантажного мікроавтобуса марки Renault Duster не впорався з керуванням і з’їхав в кювет. Після аварії водій з місця пригоди зник”, – повідомляють у поліції.

Двох дітей у віці 6 і 13 років, які були пасажирами мікроавтобуса, з травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні. Як виявилося, мати постраждалої дівчинки є співмешканкою “втікача”. Також за допомогою медиків звернулися ще троє дорослих пасажирів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські менш ніж за годину знайшли водія машини – 33-річний житель селища Чинадієво ховався в сараї. У водія в крові виявилося 3,07 проміле алкоголю.

За фактом ДТП з постраждалими в поліції почали розслідування за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...