facebook

Українські заробітчани в Італії можуть мати пільги

Отримати податкові знижки в Італії можна за утримання родичів не лише в Італії, а й за кордоном, пише Українська газета.

Близькими родичами, як зазначають у виданні, вважаються діти, чоловік та дружина.

Вважається, що члени сім’ї перебувають на утриманні, якщо вони отримали протягом попереднього року прибуток що дорівнює або менший € 2,840.51.

Українці, які бажають отримати зниження розміру сплати податків в Італії за утримання родичів на батьківщині повинні мати документи, що підтверджують їх родинні стосунки.

Можна подавати наступні документи:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– оригінал документації, виданої консульською установою Італії в Україні, перекладену на італійську мову і завірену компетентним префектом;

– документація з апостилем, для громадян з країн, які підписали Гаазьку конвенцію від 5 жовтня 1961, перекладені на італійську мову і сертифіковані на відповідність оригіналу у італійському консульстві в країні походження;

– документи, отримані в Україні, перекладені на італійську мову і завірені на відповідність оригіналу у італійському консульстві.

Розмір зменшення відрахувань залежить від загальної суми прибутків платника податку, і розраховується із місяця у якому виникнуть умови для сплати (наприклад, народження дитини).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...