facebook

В “Укрзалізниці” стверджують, що майже половина вагонів із кондиціонерами

В “Укрзалізниці” 42% вагонів потягів обладнано системою кондиціювання повітря, а система примусової вентиляції є в усіх вагонах

Про це повідомили в УЗ, передає “Укрінформ”.

“Наразі парк пасажирських вагонів, що використовується у пасажирських поїздах, складає 2930 вагонів, з яких 1232 вагони обладнані системою кондиціювання повітря (42%). Також усі пасажирські вагони обладнані системою примусової вентиляції”, – розповіли в Укрзалізниці.

Крім того, зазначається, що вже на 455 пасажирських вагонах встановлено систему відеоспостереження. Водночас на підприємстві зауважили, що під час будівництва нових та модернізації (капітально-відновлювальний ремонт) існуючих пасажирських вагонів, встановлюється система відеоспостереження.

В Укрзалізниці також поінформували, що у пасажирських поїздах експлуатується близько 461 тис. 149 комплектів постільної білизни, а план постачання комплектів постільної білизни для пасажирського господарства на 2018 рік становить 200 тис. 10 комплектів. За даними залізничників, фактично вже придбано 128 тис. 831 комплект, тобто у 2018 році оновлено 28% постільної білизни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...