facebook

На Чернігівщині спіймали на хабарі підполковника Військової служби правопорядку

Військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону затримано начальника відділення Військової служби правопорядку (селище Десна)

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Підозрюваного затримано разом із слідчими Козелецького відділення поліції Ніжинського відділу поліції безпосередньо після одержання ним неправомірної вигоди в розмірі 1200 гривень.

Під час досудового розслідування відпрацьовувалася інформація оперативного підрозділу про факти вимагання вказаним підполковником неправомірної вигоди від військовослужбовців військових частин, що дислокуються в селищі Десна на Чернігівщині.

У подальшому зафіксовано факт вимагання підполковником від одного з військовослужбовців неправомірної вигоди в розмірі 1200 гривень за нескладання на останнього протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.

На даний час готується письмове повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...