facebook

Повернули права, він знову їздить п’яним: трагічна ДТП з поліцейським приголомшило фіналом

Помічник слідчого Гліб Сергуч на великій швидкості на узбіччі збив матір двох дітей, а потім машину разом з тілом жінки намагався спалити. Від удару тіло постраждалої Марії Седунова розірвало навпіл, верхня частина залетіла в салон, прямо на коліна водія. Так він проїхав ще 80 кілометрів, після чого спалив автомобіль з тілом.

 

 

Жінці було 32 роки.

У момент події повз проїжджав інший автомобіль, він віз до пологового будинку свою вагітну дружину, йому на лобове скло потрапила нижня частина тіла збитої жінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Самому ж поліцейському-вбивці повернули права, очевидці стверджують, що він до сих пір після шашликів “їздить напідпитку”.

Трагедія сталася близько 21:00 жінка поверталася від подруги додому на обовіне уздовж траси біля села Іллінка, коли раптово на швидкості 130-150 км / год в неї врізався поліцейський на праворульной “Тойоті”. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння, хоча експертизу ні на алкоголь, ні на наркотики, чомусь не провели.

“Моя дочка додому йшла. Адже він навіть не зупинився. Вони їхали 150 км / год, п’яні. Сергуч цей, помічник слідчого, і його друг. При ударі бортом лобового скла її перерізало на дві частини. Вона … У фільмах жахів такого не буває. Верхня частина тулуба після аварії впала йому на коліна. А він з нею так і поїхав. Ноги залишилися до ранку лежати на асфальті “, – розповів батько загиблої Іван Федоров.

На наступний ранок на роботі чоловік сам зізнався в злочині. Однак в ході слідства і він, і свідки неодноразово міняли свідчення. За цей час Сергуч жодного дня не провів у СІЗО.

Друг розповідав, що швидкість автомобіля була 130-150 км / год, однак екпертиза встановила, що швидкість обмежилася 90 км / год – саме стільки дозволено гнати на тій ділянці, і необхідно для оправдвтельного вироку. Подальші дії поліцейського після ДТП пояснили “станом афекту”, а відсутність необхідних експертиз ні слідчого, ні суддю не цікавило.

Трагедія сталася в листопаді 2017 року Бурятії, до нинішнього часу справу закрили, чоловікові повернули права. Хоч з поліції його все-таки звільнили, він відразу знайшов роботу в приватній охоронній фірмі.

Двоє маленьких дочок, які залишилися без матері, під опіку взяла тітка Уляна. Мати водія протягом чотирьох місяців відправляла їм по 3-4 тис. Рублів (близько 1200-1600 гривень) “на утримання”. Більше від сім’ї “невинного” сім’я нічого не отримувала, навіть вибачень.

“Дівчата стали називати мене мамою по своїй волі. Якось раз я від температури трохи злягла, а Аріша підбігла з переляканим поглядом:” Мамочка, ти захворіла? Як мама і бабуся? “Вона постійно боїться, що зі мною теж щось трапиться”, – розповідає Уляна, тітка дівчаток і опікунка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...