facebook

Ніхто не зупинився врятувати, хвилі накривали тіло: страшна поведінка на Азовському морі

В мережі з’явився жахливий відеоролік з берега Азовського моря. Відео, яке виклав в мережі один з відпочиваючих на Азовському морі в Кирилівці, цілком ймовірно планувалося як розважальне. Але смішного тут мало.

 

 

У наявності – людська байдужість і автора зйомки, і людей, що проходили повз. За більш, ніж 1 хвилину відеоролика жоден з них не спробував допомогти людині, дізнатися, чи жива вона.

На відео – чоловік, що лежить на лінії прибою. Оператор вирішив, що курортник перебрав зі спиртним, назвавши своє відео – «Кирилівка-2018 1 серпня бухорест». Можливо, що так воно і є. Потішаючись над безпорадною людиною, що могла захлинутися в морі, автор відеоролика навіть не подумав витягти чоловіка з води.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не спромоглися допомогти і ті, хто був поруч на пляжі, хоча чоловіка, час від часу, накривало хвилями. Чи залишився живий чоловік після такого відпочинку і людської байдужості, не відомо.

“Не смішно, а бридко людська байдужість”, “Сучасне суспільство в справі… Суцільна байдужість і аби пАугАрать”, – коментують ролик користувачі.

Відзначимо, що на Азовському морі відзначається нашестя медуз. Під загрозою опинився відпочинок туристів і жителів Херсонщини. Раніше медуз в цьому регіоні не було.

Відпочиваючі скаржаться, що вони сильно жалять і навіть доводиться звертатися до медиків з опіками.

Величезних медуз відпочиваючі також помітили на узбережжі курортної Кирилівки. Знімки з отруйними морськими мешканцями місцеві жителі викладають в соціальних мережах.

Відпочиваючі відзначають, що в цьому році в Азовському морі медуз набагато більше звичайного. І якщо раніше курортники помічали в воді нешкідливу Аурелія, то тепер біля узбережжя з’явився ще один різновид – Корнерот.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...