facebook

Вночі палав популярний український курорт. В Мережі показали фото наслідків

В місті Коблево горіли торгові павільйони, розташовані в безпосередній близькості до популярної базі відпочинку «Дністер». Про це повідомила прес-служба обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

 

Пожежа виникла близько півночі, локалізувати вогонь вдалося о 1.45, а ліквідувати – о 2.30. Орієнтовна площа займання склала 400 кв.м.

«У зв’язку з тим, що був утруднений під’їзд до вододжерел, рятувальники двома переносними мотопомпами здійснювали забір води з басейну бази відпочинку” Дністер “. Всього в гасінні залучалося 5 одиниць техніки та 20 чоловік ГСЧС і місцевої пожежної охорони », – йдеться в повідомленні рятувальників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що значну допомогу в гасінні пожежі надали громадяни, які відпочивали на узбережжі і підручними засобами почали гасити вогонь.

У ДСНС наголосили на проблемах в цьому відрізку курортної зони. Зокрема, роботі пожежникам перешкоджають вузькі та заблоковані проїзди, а також відсутність достатньої кількості вододжерел.

Наразі роботи із гасіння пожежі тривають. Ситуація – контрольована: пожежу було ліквідовано на площі 400 м.кв.

Внаслідок інциденту постраждала жінка з обслуговувального персоналу одного із закладів. За попередньою інформацією, вона отримала опіки внаслідок спалаху газового балону. Каретою швидкої допомоги її госпіталізовано до медичного закладу.

Обставини події наразі встановлюються. На місці працюють співробітники правоохоронних органів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...