facebook

“Немає живого місця”: український телеведучий розповів, у яку халепу потрапив

Відомий український мандрівник, телеведучий і автор програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров, який зараз перебуває в експедиції у Бразилії, розповів, що потрапив у неприємну ситуацію під час ночівлі в одному з дуже віддалених сіл.

Проснулся в селе. Пытаюсь подобрать приличные буквы и слова, чтобы корректно описать его отдаленность и труднодоступность, но не получается. Поэтому просто в селе, скажем так. Я спал в гамаке, Саня в кровати. Чешемся жутко. Покусали блохи, комары и клопы. Так сильно нас ещё никогда не кусали, прямо через одежду – на ногах нет живого места. Настроения тоже нет. И тут местные приносят крокодильчика – хочешь, говорят, приготовим?)) Я говорю – давайте. Давайте его сюда, я без вас разберусь. Взял, сфотографировался и отпустил. И настроение улучшилось)) #мирнаизнанку

Допис, поширений Дмитрий Комаров. Мир наизнанку (@komarovmir)


Так, артист поділився своїми враженнями, почавши міні-розповідь з того, що село, в якому йому довелося ночувати, знаходиться далеко від всієї цивілізації і дістатися до нього вкрай складно. Там його покусали екзотичні комахи, від чого на ногах буквально “не залишилося живого місця”. Про це Дмитро написав у своєму Instagram-акаунті.

“Прокинувся в селі. Намагаюся підібрати пристойні букви і слова, щоб коректно описати його віддаленість і важкодоступність, але не виходить. Тому просто в селі, скажімо так. Я спав у гамаку, Саня в ліжку. Чухаємося страшенно. Покусали блохи, комарі й клопи. Так сильно нас ще ніколи не кусали, прямо крізь одяг – на ногах немає живого місця. Настрою теж немає”, – зазначив Комаров.

Далі він розповів, що місцеві запропонували йому приготувати і з’їсти маленького крокодила, проте телеведучому стало шкода тварину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“І тут місцеві приносять крокодильчика – хочеш, кажуть, приготуємо? Я кажу – давайте. Давайте його сюди, я без вас розберуся. Взяв, сфотографувався і відпустив. І настрій покращився”, – підсумував Комаров.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...