facebook

“Забирав на вихідні і розбещував”: у Миколаєві батько знущався над 4-річною дочкою

У Миколаєві місцева мешканка А. звернулася в поліцію з повідомленням про те, що колишній чоловік здійснював дії сексуального характеру відносно їх чотирирічної дочки. Однак в поліції, на думку заявниці, розгляду проводити не поспішають.

 

 

За її словами, з чоловіком разом вони не живуть, розлучилися ще в 2016 році. Їх спільна дочка, якій зараз чотири роки, проживає з нею, але іноді батько забирає її на вихідні.

19 липень дочка попросилася до тата. Я йому подзвонила, і він приїхав увечері і забрав її до себе. Привіз 21 липня зранку. А 22 липня дочка сказала бабусі, що тато робив їй пальчиком боляче, і показала як, – розповіла жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона стверджує, що на статевих органах дівчинки були видні сліди запалення і почервоніння. Жінка тут же повела доньку в поліклініку, до дільничного терапевта. Лікар, дізнавшись у чому справа, відправила пацієнтку до дитячого гінеколога в консультацію на Намив. Але гінеколог, за словами А., категорично відмовилася оглядати дівчинку, пояснивши, що подібний огляд потрібно проводити тільки в бюро СМЕ і по напрямку слідчого.

23 липня жінка вирушила до Заводського відділу поліції, де хотіла написати заяву і отримати направлення на СМЕ. Однак там, як вона стверджує, заяву у неї не прийняли, а відправили в Центральний відділ поліції.

-Мені пояснили, що заяву потрібно писати за місцем проживання батька моєї доньки, якого я підозрюю в скоєнні неправомірних дій, – розповіла А.

Далі жінка відправилася в Центральний райвідділ, де поспілкувалася зі слідчим, а з її донькою поспілкувалася психолог.

-Психолог сказала, що діти в такому віці не можуть придумувати подібні речі, тим більше, показувати, як це відбувалося, – каже жінка.

Тим часом далі розгляду, за її словами, справа не рушила.

-Мене почали вмовляти, що нам з колишнім чоловіком потрібно розібратися між собою, що мене з донькою тепер будуть постійно смикати… Загалом, мене вмовили написати відмову від заяви, – розповіла вона.

Однак прийшовши додому, жінка зрозуміла, що зробила помилку, піддавшись на ці вмовляння.

– Навіть після того, як я написала відмову, прозвучала така фраза, що протокол мого допиту «нікуди не подінеться». Зараз я хочу щоб провели повноцінно розслідування, почали кримінальне провадження, розібралися в тому, що сталося. І звичайно, щоб подібне, не дай Бог, не повторилося, – каже жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...