facebook

Жорстоке убивство військового на Харківщині: поліція затримала підозрюваних

Поліція підозрює у вбивстві 23-річного бійця батальйону «Донбас-Україна» Костянтина Козакова затримали його двох товаришів по службі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

«Поліцейські Харківщини затримали двох військовослужбовців, які вбили свого колегу по службі», – йдеться в повідомленні.

28- та 25-річному зловмисникам вже оголосили про підозру. Слідчі встановили, що 25 липня близько 23:00 між трьома військовослужбовцями стався конфлікт на території військової частини.

«Під час з’ясування стосунків чоловіки почали наносити 23-річному хлопцю удари руками і ногами в область голови та тулуба. Коли колега по службі впав, зловмисники задушили його та кинули тіло до каналізаційного колектора», – відзначили в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 «умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Харківщині жорстоко убили 23-річного бійця батальйону «Донбас-Україна». Його тіло знайшли у колекторі військової частини у Лозовій із ранами на шиї та численними травмами.

Як писав «Вголос», у вівторок, 31 липня, у Бердянську пострілом у спину був убитий екс-доброволець батальйону «Донбас» Віталій Олешко.

Вбивцю учасника АТО і громадського активіста Віталія «Сармата» Олешка затримали біля Мелітополя.

Затриманим виявився екс-боєць розформованого батальйону «Торнадо» Артем Матюшин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...