facebook

Назад у дев’яності: у Києві «братки» вимагали гроші у водіїв маршруток

У Києві група молодих людей неприховано займалася вимаганням грошей з маршрутників посеред білого дня. Про кричуще свавілля в столиці розповіла на своїй сторінці в Facebook свідок події Людмила Ющенко.

 

Вона стверджує, що страшний інцидент стався на зупинці міжобласних маршруток поблизу метро «Чернігівська». Група молодих людей спортивної статури вимагала у маршрутників заплатити їм, представляючись учасниками організації «Національний корпус».

«Шоу на м. “Чернігівська”. Хлопчики спортивної статури намагаються обілетити міжобласних перевізників, прикриваючись ім’ям “Національного корпусу” і “Національних дружин”. Документів, звичайно, ніхто не показував. Пасажирів від водіїв не відрізняють, гроші готові брати зі всіх. Погрожують, що можемо не виїхати », – розповіла жінка.

Вона опублікувала відео, на якому наочно відображене свавілля.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях багато хто відзначив, що цей інцидент нагадує їм 90-і.

«Рекет повертається», «Дев’яності відпочивають», «Рекет! Дожилися до 90-х », «Наведіть негайно порядок», – писали користувачі.

При цьому більшість коментарів згодні з тим, що молоді люди не мають ніякого відношення до названих ними організаціям. Так, коли учасники подій повідомили молодим людям, що зв’яжуться з керівництвом «Нацкорпуса», ті одразу почали вести себе вкрай агресивно і були явно не в захваті від такого розвитку подій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...