facebook

Гройсман не відбувся як прем’єр за перші 100 днів роботи – Рашмеділова

На думку політолога Олександри Решмеділової, Володимир Гройсман за перші 100 днів роботи не зміг проявити себе, а зміна уряду так і не вирішила політичну кризу.

10_8738

За підсумками перших 100 днів роботи прем’єр-міністр Володимир Гройсман вирішив не проводити традиційних «підсумкових» заходів, як це робив до нього попередній прем’єр, оскільки говорити про які-небудь значущі перемоги поки рано.

На думку політолога Олександри Решмеділової, за перші три місяці роботи Гройсман не зміг проявити себе і не показав, що він відбувся як прем’єр.

«Чи проявив себе Гройсман? Ну, це велике питання. Я б поки не хотіла б йому підрізати крила, але за ці 100 днів він не продемонстрував жорсткої руки, він не показав, що відбувся як прем’єр», – сказала експерт в ефірі радіостанції Голос Столиці.

Решмеділова підкреслила, що в ключових питаннях Володимир Гройсман відмовився брати на себе відповідальність за політику уряду. Також політолог додала, що в Кабміні не всі міністри безпосередньо підпорядковуються прем’єру. За її словами, зміна уряду не допомогла вирішити політичну кризу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Взагалі, насправді, дійсно, при зміні урядів і при зміні самого прем’єра кардинально нічого не вирішилося. Політична криза таким шляхом не була вирішина», – вважає Решмеділова.

Раніше політолог Кирило Молчанов в ефірі «ГС» заявив, що Гройсману критично важливо до початку опалювального сезону видати хоч якесь досягнення на цій посаді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...